Huidverbetering & -verzorging

Because We Care!

Less stress, more facials.

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van de huid te verbeteren, vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en uiteraard een stuk ontspanning.

Elke behandeling wordt afgestemd op uw wensen en op de kenmerken van uw huidtype.

Tijdens de gezichtsbehandelingen gebruik ik de producten van Dr.Belter.

Naast uw behandelingen in de salon, is ook het thuis gebruik van producten belangrijk. Om uw huid naast de behandelingen optimaal te kunnen verzorgen, biedt Care & Beauty de producten ook voor thuis gebruik aan.

Overzicht behandelingen.

Gezichtsbehandeling  jeugd t/m 18 jaar

Oppervlakte  reiniging -milk en lotion, diepte reiniging – soft peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion en dagcrème.

 

Standaard gezichtsbehandeling

Oppervlakte  reiniging -milk en lotion, diepte reiniging – enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen van wenkbrauwen, masker, lotion en dagcrème.

 

Luxe gezichtsbehandeling

Oppervlakte  reiniging -milk en lotion, diepte reiniging – enzymatische peeling, scrub van decolleté, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen van wenkbrauwen, masker, gezichtsmassage, lotion en dagcrème.

 

Huidverzorging voor de man

Oppervlakte  reiniging -milk en lotion, diepte reiniging – enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion en dagcrème.

 

Acne behandelingen

(vergoeding ziekenfonds mogelijk)
Oppervlakte  reiniging – gel en lotion, diepte reiniging – enzymatische  peeling, AHA gel 5 of 10%,onzuiverheden verwijderen, masker, lotion en crème.

Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met speciale productlijn voor acne van Dr.Belter.

 

 

Bij iedere gezichtsbehandeling is het mogelijk om een losse behandeling toe te voegen aan de behandeling. Zoals wenkbrauwen of wimpers verven, harsen van de bovenlip of een ampul (In een ampul zitten veel meer geconcentreerde werkstoffen dan in een crème of een masker. De werkstoffen zijn zeer kleine moleculen, die dieper in de huid kunnen inwerken. Ampullen zijn zeker een goede toevoeging op een gezichtsbehandelingen en geschikt voor elk huidtype! De ampullen worden op 2 momenten in de behandeling toegepast.)