Onze behandelingen

Because We Care!
a

Huidverbetering & -verzorging

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van de huid te verbeteren, vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en uiteraard een stuk ontspanning. Tijdens de gezichtsbehandelingen gebruik ik de producten van Dr.Belter. Elke behandeling wordt afgestemd op uw wensen en op de kenmerken van uw huidtype.

 

Naast uw behandelingen in de salon, is ook het thuis gebruik van producten belangrijk. Om uw huid naast de behandelingen optimaal te kunnen verzorgen, biedt Care & Beauty de producten ook voor thuis gebruik aan.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen die Care & Beauty biedt.

LEES MEER
a

Losse behandelingen

Natuurlijk kunt u bij Care & Beauty ook terecht voor losse behandelingen, zoals het epileren van de wenkbrauwen of het verven van wimpers en wenkbrauwen. Je kunt ook kiezen voor het harsen van de wenkbrauwen of voor verschillende combi deals.

 

Deze losse behandelingen zijn tevens bij een gezichtsbehandeling bij te boeken tegen een lager tarief.
LEES MEER

Harsen

Harsen houdt in: weghalen van ongewenst haar door er warme was op te strijken met een roller, het te laten stollen en vervolgens er af te trekken. Deze ontharingsmethode kan pijnlijk zijn.

 

De  huid en haren worden voor het harsen gedesinfecteerd om de huid te ontsmetten en te beschermen tegen eventuele irritaties. Na het harsen wordt een speciale olie gebruikt waarmee de achtergebleven harsresten worden verwijderd. Tenslotte wordt een gel gebruikt die de huid verkoelt en eventuele roodheid tegen gaat.

LEES MEER

LVL Wimperlift

Wimperlifting van LVL lashes is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. De pads zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dit ligt aan de lengte van de eigen wimpers welke er wordt toegepast. Hierdoor is LVL lashes toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

LEES MEER

Pedicure

Veel mensen hebben last van hun voeten. Dit komt mede omdat we ze dagelijks erg zwaar belasten. Daarom zou het juist logisch zijn uw voeten wat extra aandacht te geven. Voeten worden vaak vergeten maar zijn een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam. Goed verzorgde voeten en teennagels dragen zeker bij aan een verzorgd stralend uiterlijk!

LEES MEER

Oorkaars therapie

Oorkaars therapie is een oeroude therapie. Het is een therapie  met een zeer brede werking, die gebruikt kan worden in het verbeteringsproces van allerlei oor-,neus-, keel- en hoofdklachten. De therapie houdt in dat de oren gereinigd worden met behulp van een, speciaal, voor dit doel, vervaardigde holle kaars.

LEES MEER
a

Browlamination

Brow lamination is de nieuwste trend op wenkbrauw gebied.
Dit is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting worden geplaatst. Dit wordt gedaan met behulp van twee speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller.

LEES MEER