(Medische) Pedicure

Because We Care!

Take care of your feet.

Veel mensen hebben last van hun voeten. Dit komt mede omdat we ze dagelijks erg zwaar belasten. Daarom zou het juist logisch zijn uw voeten wat extra aandacht te geven. Voeten worden vaak vergeten maar zijn een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam.
Goed verzorgde voeten en teennagels dragen zeker bij aan een verzorgd stralend uiterlijk!

 

TIP!: Wilt u graag uw nagels gelakt hebben? Dan wordt aangeraden slippers mee te nemen zodat de nagellak goed kan drogen.

 

• Gehele pedicure behandeling

(Desinfectie van voeten, knippen van nagels, freezen van nagels, nagelomgeving reinigen, nagelriemolie, eeltlocaties verwijderen, eventuele specifieke problemen verhelpen, freezen van eeltlocaties, na-desinfectie en incremen van voeten)

 

• Luxe pedicure behandeling

(voetenbad met scub + gehele pedicure  behandeling + nagels lakken)

 

• French pedicure/gellak

(Desinfectie van voeten, knippen van nagels, opruwen nagelplaat, ontvetten nagelplaat, basis gel, wit randje met gel, topcoat met gel. Dit moet uitharden onder een UV lamp.

De gel blijft 6 tot 8weken zitten.

De gel kan ook in andere kleuren worden aangebracht of al 1 kleur. Er is ruime keuzen in kleuren.

 

• Combinatie gehele pedicure behandeling +  french pedicure/gellak

 

• Paraffine pakking voeten

(desinfectie van voeten, scrubben, voetencrème en paraffine pakking)

 

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

Er wordt gestart met een voetenbadje met scrub van de voeten.

Dan mag  u de voeten in het badje met warme paraffine steken. U ‘dipt’ ze een aantal keer in het badje zodat ze volledig bedekt zijn met paraffine. Nu is het tijd voor de pakking. De voeten worden nu in plastic verpakt en een badstof ‘slof’ zodat de paraffine zijn werk kan doen. Tijdens het inwerken van de pakking krijgt u een kopje koffie of thee en kunt u heerlijk ontspannen. Na ongeveer een kwartier wordt de paraffine verwijderd. Door het afkoelen is de paraffine gestold, waardoor het makkelijk te verwijderen is. Het resultaat? Een superzachte huid en mooie, gehydrateerde voeten.

 

• Behandeling likdoorn

(verwijderen en verhelpen van een likdoorn)

 

• Behandeling ingroeiende/ingegroeide nagel

Medische pedicure

Speciale aandacht voor wondjes, infecties, gevoelloosheid en controle.
Voor diabetes, reumatisch en risicovoeten.

 

• Diabetische voet (vergoeding ziekenfonds mogelijk)

(Desinfectie van voeten, knippen van nagels, freezen van nagels, nagelomgeving reinigen, nagelriemolie, eeltlocaties verwijderen, eventuele specifieke problemen verhelpen, freezen van eeltlocaties, na-desinfectie en incremen van voeten. Na-controle op wondjes en gevoel)

 

• Reumatische voet (vergoeding ziekenfonds mogelijk)

(Desinfectie van voeten, knippen van nagels, freezen van nagels, nagelomgeving reinigen, nagelriemolie, eeltlocaties verwijderen, eventuele specifieke problemen verhelpen, freezen van eeltlocaties, na-desinfectie en incremen van voeten. Na-controle op wondjes en gevoel)

 

• Nagelreparatie

(schimmelnagels, gescheurde nagels, getraumatiseerde nagels, ontbrekende of te ver weg geknipte nagelhoeken die dreigen in te groeien kunnen gerepareerd en gecorrigeerd worden met gel.

Er wordt gewerkt met een speciale gel, deze is niet schadelijk voor de nagels en kan ook op de huid toegepast worden. De gel blijft 6 tot 8 weken mooi zitten )

 

• Combinatie gehele pedicure behandeling + nagelreparatie