Manicure & Gelnagels

Because We Care!

Happiness is having your nails done.

Handen voelen vaak droog en schraal aan en kloofjes zijn een veel voorkomend probleem. Dit komt door schadelijke invloeden van buitenaf zoals kou, wind, water, zon en centrale verwarming. Mooie nagels zijn een teken van een goede gezondheid. Goede handverzorging is daarom essentieel, en daar wil ik u een handje bij helpen.

 

Manicure mini

(Desinfectie van handen, knippen/vijlen van nagels, nagelriemolie, nagelriembadje, nagelriemen terug duwen en handcrème)

 

Manicure luxe

(Desinfectie van handen, scrubben van handen, knippen/vijlen van nagels, nagelriemolie, nagelriembadje, nagelriemen terug duwen, nagels lakken in 1 kleur en handcrème)

 

Paraffine pakking handen

Een Paraffine handpakking is een intensieve verzorgende verwenbehandeling voor uw handen wat direct een zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Uw handen voelen weer soepel aan en zelfs een droge huid wordt weer zacht en elastisch.
Eerst krijgen uw handen een peeling. Dit is om dode huidcellen te verwijderen, zodat de werkstoffen van de handcrème beter door de huid kunnen worden opgenomen. Daarna worden uw handen heerlijk ingewreven met een voedende handcrème en één voor één 2x ondergedompeld in de warme paraffine. Daardoor ontstaat er een waslaag op uw handen. Om de warmte goed te kunnen vasthouden, worden uw handen ingepakt in een plastic zakje, met daaroverheen een washand.
De pakking kan nu 10 -15 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën open staan. Op deze manier kan de handcrème goed inwerken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd. Het resultaat? Een superzachte huid en mooie, gehydrateerde handen!

 

Gelnagels

Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen van de nagels. De gel is een stroperige substantie die moet uitharden onder UV licht. Het voordeel hiervan is dat de gel langer blijft zitten. Gellak blijft zo’n gedurende 2 tot 3 weken mooi en glanzend op de nagels zitten. Bij Care & Beauty wordt er alleen gewerkt met gellak op de eigen nagels, dus GEEN verlenging met tips.

Care & Beauty biedt de volgende losse behandelingen aan

  • Epileren
  • Wenkbrauwen harsen & epileren
  • Wenkbrauwen verven
  • Wimpers verven
  • Combinatie wenkbrauwen verven & wimpers verven
  • Combinatie wenkbrauwen verven, wimpers verven & epileren
  • Combinatie wenkbrauwen verven & epileren
  • Shapen wenkbrauwen (verven, harsen & epileren)