NIEUW IN DE SALON

NIEUW IN DE SALON

FILLERS WITHOUT NEEDLES® is een 100% naaldloze behandelmethode waarbij hoogwaardige hyaluronzuur fillers worden ingezet om lijntjes, (diepe) rimpels en huidvolume te corrigeren en lippen in vorm en volume te accentueren.
Wij kunnen de lippen, neuslippenplooi, lijntjes bovenlip, fijne lijntjes wangen en marionetlijnen behandelen.

 

HYALURONZUUR

Hyaluronzuur (HA) is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt.
De hyaluronzuur in de fillers die wij gebruiken vormen een soort flexibele “kussentjes” onder de huid, die vocht aantrekken én vasthouden. Hierdoor creëren we dus volume door vocht!! Dit volume kan worden gecreëerd in lippen en/of lipcontouren, maar ook voor rimpels, lijntjes of deukjes op te vullen.
Lichaamseigen HA heeft vrij korte levensduur (ongeveer 3-5 dagen), maar het HA in de Fillers waar wij mee werken blijft gemiddeld tussen de 4-9 maanden in de huid aanwezig. Dit komt omdat de HA formule in deze fillers een bepaalde bewerking heeft ondergaan waardoor deze minder snel door ons lichaam kan worden afgebroken.

 

THE TOOL

De tool die gebruikt wordt is een “pen” die precies de juiste druk kan generen om vloeistoffen op basis van hyaluronzuur, in de epidermis en/of dermis van de menselijke huid te ‘persen’.

Is de behandeling pijnlijk?
Een van de grote voordelen van deze behandeling, ten opzichte van de traditionele manier (met naalden!), is dat deze behandeling bijna als pijnloos wordt ervaren door 95% van onze cliënten.
De meest gebruikte omschrijving is dat het voelt als “druk” en alsof een elastiekje tegen de huid komt. De ervaring wordt daarom eerder als “licht oncomfortabel” omschreven dan als “pijnlijk”.

 

ONZE HA FILLERS

Wij werken alleen met hoogwaardige en veilige HA fillers allemaal CE gecertificeerd, direct afkomstig van de producent en dus 100% origineel, van uiterst zuivere kwaliteit en in de USA en/of EU geproduceerd. Deze merken/producten zijn reeds jaren op de markt en hebben hun werking én veiligheid bewezen.
Afhankelijk van de te behandelen zone, passen we ons product aan, om altijd met de juiste textuur en formule te werken en zo de mooiste, meest natuurlijke en langdurige resultaten te kunnen bereiken. Super veilig, zonder lange-termijn nadelen!

 

PRIJZEN

Belangrijk om te weten is dat we met de FILLERS WITHOUT NEEDLES techniek volume opbouwen. Om deze reden werken we in 2 stappen, een eerste behandeling waarna er altijd direct zichtbaar resultaat is! En na 4 weken volgt er een touch-up behandeling (inbegrepen in prijs) waarbij we verder kunnen corrigeren, perfectioneren en de rest van de ml. opbouwen.
Het opbouwen in twee stappen verlengt niet alleen de levensduur van het resultaat, maar zorgt ook voor de meest natuurlijk ogende resultaten en verkleint de kans knobbeltjes en een over-gecorrigeerde looks (“duckface”).
Op basis van wat jouw wensen zijn voor het resultaat, adviseren we je over de aanbevolen hoeveelheid fillers. In het advies houden we rekening met jouw actuele huidconditie en je huidhistorie, omdat dit een belangrijke rol speelt in de te gebruiken hoeveelheid (ml.) en in het type filler dat we best gebruiken.

 

Meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met de salon. Dit kan via 0612506254 of sanne@careandbeauty.nl